Build Collab

Tillidsfuldt samarbejde.

Forudsætning for succesfuldt byggeri handler om relationer. Det handler om kundeledelse, kundetilfredshed, teamsamarbejdede med bygherre, rådgivere og underentreprenører.

Langsigtet samarbejde

Fordi vi bygger mere end en gang.

Følg os
#Langsigtet samarbede
Du kan selv gøre det

Værktøj til tillidsfuldt samarbejde

På både små og store projekter er samarbejdet afgørende. Måske endda mere kritisk på de helt små sager, da der ikke er meget at gøre med. Sørg for at samarbejdet og tilliden til din bygherre, rådgiver eller underentreprenør er på plads fra start, og sørg for at fastholde det undervejs og frem til aflevering.

Tillidsfulde relationer og en høj tilfredshed tjener sig. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at løse knuderne i projektet på lavest muligt niveau. Det tjener sig hjem mange gange.

Du bestemmer selv. Sæt fokus på din bygherre, rådgiver og/eller dine underentreprenør. Du bruger det samme værktøj til at udvikle dine samarbejdsrelationer. Og du kan selv gøre det.

Læs mere på bloggen
Lær hinanden at kende

Fra start mødes I personligt. Alt fra en halv time til en dag. Det vigtigste er, at I afstemmer jeres forventninger til et tillidsfuldt samarbejde.

Hold fokus på det vigtigste

Gennem projektet står I på mål for, at I brænder igennem. Så kan vi kun opfordre til, at vores relationer også gør det. Vi holder alle til ilden, når vi følger op med jævne mellemrum på de forventninger, vi har til hinanden.

Få andre øjne på sagen

Engang imellem betaler det sig, at en anden tjekker op på samarbejdet. Derfor kan vi fra tid til anden indkalde til en større opfølgning, hvor vi får styr på, om alle er enige om, at vi holder snuden i sporet.

Se om I rammer målet

På tværs af projekterne må det være et mål at holde et højt niveau. Tjek om det er tilfældet via slutresultatet. Uagtet om det er bygherre, rådgivere eller underentreprenører.

#Nye standarder i byggeriet
Ta' det til næste niveau

Invitation til at være med

Build Collab har kun lige set dagens lys.

Men med mange års erfaring inden for teamsamarbejde i byggeriet har vi sammen med dygtige virksomheder i byggebranchen store ambitioner.

Derfor kan du lige nu være med til at sætte dit præg på retningen for branchens nye værktøj. Vi er i fuld udvikling. Tag fat på Refine Consultning for information om mulighederne for jer.

kontakt os

Vil du vide mere?

Vi ved det handler om relationer. Måske du allerede kender nogen, der kender nogen, der har samarbejdet med os?

Start med en snak, så ser vi, om vi sammen kan finde en retning for jer.

Rasmus Steen Malmstrøm
Ledelsesrådgiver / Direktør
rsm@refineconsulting.dk

Tobias Rydahl
Juniorrådgiver
tr@refineconsulting.dk

Kasper Espenhein
Associeret Ledelsesrådgiver
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.