Tobias Rydahl Starter Som Juniorkonsulent Hos Refine

okt 1, 2020 | Nyheder

Det er en kæmpe fornøjelse at byde Tobias velkommen som juniorkonsulent hos Refine Consulting. Med afsæt i en dyb brancheforståelse kommer Tobias til at gøre en stor forskel i vores opgaveløsning og ledelsesrådgivning.

Bygningsingeniør med kandidat i Teknologiledelse

Tobias har gennem sin uddannelse som Bygningsingeniør oplevet, hvordan kompleksitet og omskiftelighed påvirker byggebranchen mere end nogensinde før, hvor blandet andet digitalisering vinder indpas. Derfor har Tobias også valgt at fortsætte sin kandidat i Industriel Økonomi og Teknologiledelse på DTU. Netop denne linje vil give afgørende færdigheder inden for bl.a. arbejdet med værdikæden i virksomheden (supply chain management) og forandringsledelse.

Vil gøre en forskel i byggebranchen

Hos Refine tror vi på, at vi kan koble læring fra uddannelsesmiljøer mod de praktiske udfordringer i byggebranchen. Tobias kommer derfor til at arbejde med praktiske opgaver og problemstillinger i hverdagen, men bliver samtidig inddraget i komplekse spørgsmål og problemstillinger, hvor han er frigjort til at se virkeligheden med nye briller.

Men mest af alt er hans vilje og motivation til at gøre en forskel det helt afgørende. Denne lyst vil utvivlsomt drive Tobias frem og medvirke til, at han kommer til at gøre en forskel i nytænkning i konkrete opgaver og bygge- og anlægsbranchen på den lange bane.

Som ekstern konsulent og ledelsesrådgiver

Men endeligt er det også en fornøjelse at give en som Tobias muligheden for at prøve kræfter med konsulentarbejdet. Det er en helt anden måde at arbejde på, hvor vi opnår dyb indsigt i mange virksomheder – og kan bringe erfaringer og viden på tværs af branchen. Og derfor får Tobias nu også en unik mulighed for selv at gøre sig konkrete erfaringer i konsulentbranchen inden han er afslutter sin kandidat på DTU.

Ta’ rigtig godt imod Tobias.

Bedste hilsner fra

Rasmus Steen Malmstrøm.

Rasmus Steen Malmstrøm

Ledelsesrådgiver / Direktør
+45 25 35 00 01
rsm@refineconsulting.dk