Det er med glæde at vi kan præsentere Jonas som ny juniorrådgiver hos Refine Consulting fra 1. december 2021.

Med et analytisk og detaljeorienteret mindset kommer Jonas til at passe godt ind og samtidig bidrage med nye kompetencer, der skal bidrage til at øge niveauet af vores ledelsesrådgivning.

Med afsæt i virksomhedskulturen skal forbedringerne realiseres

Med Jonas på holdet forøger vi evnerne til at håndbære udviklingsprojekter og at analysere problemstillinger med nye værktøjer og fra flere vinkler. Jonas kommer med en mere humanistisk baggrund, og har især beskæftiget sig med de ledelsesmæssige aspekter og organisatoriske kulturer der er på spil. Siden 2015 har han haft særligt fokus på Lean-ledelse, og de forskellige værktøjer og teknikker denne ledelsesfilosofi medbringer. Men synet på optimeringer kommer også fra en indgangsvinkel fra forandringsledelse og procesledelse, hvor især medarbejdernes daglige udfordringer og tankemønstre er i centrum for at sikre forankringen af udvikling og nye tiltag.

Jonas har derfor også valgt at tage certificeringer som Lean Manager og Prince2-projektleder, der giver ham en solid værktøjskasse, som han tager med ud til virksomheder af alle størrelser.

Passionen for konsulentarbejdet

Gennem sine erfaringer har Jonas opbygget sig en sult for at udfordre virksomheder i status quo, og hjælpe med at tænke anerledes på operationelt, taktisk, og strategisk niveau. Vigtigst for Jonas er hans arbejde med processer og arbejdsgange. Særligt vil hans kompetencer kunne bidrage til at sikre lavere gennemløbstider, mere flow på tværs af afdelinger, og målrettede strategier der sikrer den råde tråd bliver fastholdt i organisationerne.

Jonas’ vedholdendhed og brændende lyst til at få en karriere som konsulent gør, at vi i dag kan byde Jonas velkommen.

Ta’ godt imod Jonas!

De bedste hilsner fra

Rasmus Steen Malmstrøm