Pressemeddelelse: Introduktion af EPD Insight

nov 8, 2023 | Bæredygtighed, Nyheder

Refine Consulting introducerer i et partnerskab med Hein Consulting EPD Insight: En centraliceret platform for EPD’er, præcise søgninger, sammenligningog vidensbase.

Refine Consulting er stolte af at lancere EPD Insight, et vigtigt og omfattende værktøj til at fremme bæredygtighed inden forbyggebranchen. Med EPD Insight vil vi bidrage til at lette overgangen til grønnere byggeri for entreprenører, bygherrer, arkitekter og rådgivere.

Med EPD Insight gør vi teknisk viden let tilgængeligt, så det bl.a. bliver enkelt at screene brede materialegrupper for de produkter, der netop lever op til de konkrete projektkrav, udtaler Rasmus Steen Malmstrøm, partner på EPD Insight

I en tid, hvor miljømæssige hensyn er afgørende i byggeindustrien, tilbyder EPD Insight en centraliseret platform, der indeholder over 5.000 miljøvaredeklarationer (EPD’er) inden for ca. 150 kategorier fra hele Norden. Dette giver brugerne mulighed for at få adgang til alle relevante oplysninger ét sted og gøre informerede valg om materialer og produkter.

Nøglefunktioner i EPD Insight inkluderer

Bæredygtighed og CO2-Krav:

Brugerne kan identificere de mest bæredygtige materialer og produkter for at opfylde de skærpede krav tilCO2-reduktion.

Vidensdeling:

Ud over at tilbyde en omfattende EPD-database giver platformen også værdifulde ressourcer som artikler, webinarer og beregningsværktøjer, der holder brugerne ajour med de seneste trends og metoder inden for bæredygtigt byggeri.

Erfarent Team:

EPD Insight er skabt af et team med års erfaring som ingeniører, rådgivere og ledelseskonsulenter inden for byggeri og anlæg, hvilket sikrer ekspertise og kvalitet.

Mission for Bæredygtighed

Vores mål er at gøre en forskel i bygge- og anlægsbranchen, én EPD ad gangen. Vi er forpligtede til at hjælpe vores brugere med at træffe bæredygtige valg og reducere miljømæssige påvirkninger.

EPD Insight er nu tilgængelig, og alle interesserede i branchen opfordres til at udforske platformen på www.epdinsight.dk