Opdraget i bygge- og anlægsbranchen

Branchens mand styrker Refine Consulting. Martin Juhl har arbejdet som projektleder og senest som COO for en af Danmarks største entreprenører, Barslund. Han har oplevet de fleste af udfordringerne og set de mange potentialer, som eksisterer i branchen.

Refine Consulting har lyttet til vores kunders behov, og derfor er vi blevet styrket med en ledelsesrådgiver, som forstår, hvor kunden kommer fra. Martin anerkender den succes, der allerede er blevet skabt og forstår de udfordringer, som står i vejen for at tage det næste skridt i virksomhedens udvikling. Han glæder sig til at udnytte sin indsigt til at skabe værdi, hvor der er et potentiale.

Et kæmpe potentiale når vi forstår byggebranchens natur

Martin genkender derfor det billede, som tegnes i en ny rapport fra Værdibyg.

Her konkluderes, at branchen har et kæmpe potentiale for forbedring, men at det kræver, man forstår byggeriets natur. Rapporten beskriver hvordan vores processer er de samme som for 20 år siden, mens udfordringerne er nye og kræver, at processerne forandres. Rapporten peger imod forskning og uddannelse som løsning. For vores kunder, som oplever et stigende behov for at udvikle deres arbejdsgange nu, er det tidsperspektiv for langt væk.

Har travlt med at have travlt

Bygge- og anlægsbranchen er kendetegnet ved stramme tidsplaner og ofte manglende ressourcer – vi har travlt! Samtidig er vi kendetegnet ved traditioner og stærke kulturer. Der efterspørges en hjælpende hånd, når processer og arbejdsgange skal gentænkes og forfines. Mange virksomheder vil gerne udvikles, og er indstillet på at blive rusket, men kræver også - med rette - at blive forstået.

Med afsæt i en dyb brancheindsigt kan vi hjælpe flere

Derfor er det med stor begejstring, at vi efter kun 31 dage i Refine’s historie nu er i stand til at byde Martin velkommen. Vi er helt overbevist om, at Martin kommer til at gøre en kæmpe forskel for mange dygtige virksomheder i byggebranchen.

Ta’ godt imod Martin!

 

Bedste hilsner fra

Rasmus Steen Malmstrøm