Follow Us

Nyheder

Seneste blogindlæg
Nyheder

Digital succeshistorie med VAM og GSV

Hos Refine er vi ret stolte over, hvordan VAM og GSV nu har iværksat et digitalt partnerskab

Læs mere
Nyheder

Refine er authorized DiSC partner

Mennesker udgør kernen i ethvert TEAM som virksomhed - og som autoriseret DiSC partner anvender vi det unikke sprog og ledelsesværktøj, DiSC

Læs mere
Nyheder

Refine i panel-debat hos DI Rådgiverne 10. december

Hvorfor og hvordan samarbejder vi med teknologivirksomheder? Det byder vi hos Refine ind på i paneldebatten hos DI Rådgiverne den 10. december 2020.

Læs mere
Nyheder

Virtuel torsdag hos DI Byg

Den 19. november fortæller vores kunder med egne ord, hvordan de step-by-step har taget fat om de digitale udviklingspotentialer, og hvad de har erfaret under deres udviklingsarbejde

Læs mere
Nyheder

Tobias Rydahl starter som juniorkonsulent hos Refine

Tværfaglighed er en vigtigt ingrediens, når vi skal lykkes med udvikling i byggebranchen. Derfor har vi brug for flere stærke personer som Tobias!

Læs mere
Nyheder

Martin Juhl bliver ledelsesrådgiver hos Refine

Hos Refine er vi hamrende stolte over at berette, at Martin Juhl, tidl. COO hos Barslund, tiltræder som ledelsesrådgiver hos Refine.

Læs mere
Nyheder

Refine er opstået for at hjælpe med at gentænke måder at arbejde på

Rasmus Steen Malmstrøm har stiftet Refine Consulting pr. 1. august 2020. Han har oplevet en klar efterspørgsel efter specialiseret virksomhedsrådgivning i øjenhøjde. For små og mellemstore virksomheder inden for blandt andet byggebranchen er det altafgørende at forstå de daglige udfordringer. Derfor er Refine nu klar til at gentænke måder at arbejde på.

Læs mere

Følg os på LinkedIn og få aktuelle blog post

Følg os på LinkedIn