Follow Us

Nyheder

Seneste blogindlæg
Nyheder

Pressemeddelelse: Introduktion af EPD Insight

Refine Consulting introducerer i et partnerskab med Hein Consulting EPD Insight: En centraliceret platform for EPD’er, præcise søgninger, sammenligning og vidensbase.

Læs mere
Nyheder

Vil du have hjælp og tilskud til at dokumentere din virksomheds CO2-udledning?

Det er næppe gået nogen forbi, at der er et markant stigende fokus på miljø & klima, og samtidig er det vist heller ikke en overraskelse for de fleste, at tendensen fortsætter. Det kan vi bl.a. se gennem en række forskellige nuværende og kommende krav (herunder EU-taksonomien, og CO2-kravene i Bygningsreglementet (BR)) som bl.a. skal begrænse og illustrere byggeriets CO2-udledning.

Læs mere
Nyheder

Med fuldtidsansættelsen af Tobias sættes mere fokus på bæredygtighed, dataanalyse og datavisualisering

I oktober 2020 blev Tobias ansat som juniorkonsulent i Refine, mens han læste en kandidat i Økonomi og Teknologiledelse på DTU. I juli, godt halvandet år senere, afsluttede Tobias sin uddannelse på DTU, og i august 2022 tiltrådte Tobias en fuldtidsstilling i Refine som junior rådgiver.

Læs mere
Nyheder

Digital succeshistorie med VAM og GSV

Hos Refine er vi ret stolte over, hvordan VAM og GSV nu har iværksat et digitalt partnerskab

Læs mere
Nyheder

Refine er authorized DiSC partner

Mennesker udgør kernen i ethvert TEAM som virksomhed - og som autoriseret DiSC partner anvender vi det unikke sprog og ledelsesværktøj, DiSC

Læs mere
Nyheder

Refine i panel-debat hos DI Rådgiverne 10. december

Hvorfor og hvordan samarbejder vi med teknologivirksomheder? Det byder vi hos Refine ind på i paneldebatten hos DI Rådgiverne den 10. december 2020.

Læs mere
Nyheder

Virtuel torsdag hos DI Byg

Den 19. november fortæller vores kunder med egne ord, hvordan de step-by-step har taget fat om de digitale udviklingspotentialer, og hvad de har erfaret under deres udviklingsarbejde

Læs mere
Nyheder

Tobias Rydahl starter som juniorkonsulent hos Refine

Tværfaglighed er en vigtigt ingrediens, når vi skal lykkes med udvikling i byggebranchen. Derfor har vi brug for flere stærke personer som Tobias!

Læs mere
Nyheder

Refine er opstået for at hjælpe med at gentænke måder at arbejde på

Rasmus Steen Malmstrøm har stiftet Refine Consulting pr. 1. august 2020. Han har oplevet en klar efterspørgsel efter specialiseret virksomhedsrådgivning i øjenhøjde. For små og mellemstore virksomheder inden for blandt andet byggebranchen er det altafgørende at forstå de daglige udfordringer. Derfor er Refine nu klar til at gentænke måder at arbejde på.

Læs mere

Følg os på LinkedIn og få aktuelle blog post

Følg os på LinkedIn