Follow Us

Ledelse og Læring

Seneste blogindlæg
Ledelse og Læring

Lederlivet skal leves

Lederlivet skal leves - og udvikles. Og det sker nok bedst sammen med andre ligeværdige relationer. Netop hjemvendt efter 'en ud af kroppen oplevelse' sammen med ét af vores tre ledernetværk hos Refine, så er vi ret sikre på, at SAMMENHOLDET mellem ligeværdige lederrelationer gør forskellen.

Læs mere
Ledelse og Læring

Hvorfor løser du medarbejdernes opgaver?

Er du leder eller specialist? Måske leder. Men trods det, så er det ofte en naturlig del af jobbet selv at gå i køkkenet, og løse faglige opgaver selvstændigt. Rene lederjobs uden faglig opgaveløsning findes, men ofte består lederjobs af en kombination af ledelsesopgaver og faglige opgaver.

Læs mere
Ledelse og Læring

Nyuddannet ingeniør: Om 10 år kan du være topleder i bygge- og anlægsbranchen

Sådan lød det, da Refine Consulting gæstede AU, Navitas, Institut for Byggeri og Bygningsdesign den 8. oktober 2021. For et hold talentfulde ingeniørstuderende var en af pointerne ved gæsteforelæsningen, at flere af de 'specialiserede ingeniører' inden for ganske få år vil være ledere på et højere niveau. Det stiller ganske andre kompetencekrav og forretningsforståelse end klassiske ingeniørdiscipliner.

Læs mere
Ledelse og Læring

Fra den travle drift får vi nu langt lys på

Da jeg var en del af ledelsen hos Barslund, blev jeg selv opslugt, når uforudsete forhindringer opstod. Fordi driften har første prioritet - selvfølgelig.

Læs mere

Følg os på LinkedIn og få aktuelle blog post

Følg os på LinkedIn